Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Νίκησε την Σκόντα Ξάνθη ο ΠΑΟΚ (1-0) (βίντεο)

Η νίκη στην φετινή πρεμιέρα στην Τούμπα είχε την "σφραγίδα" του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που πέτυχε το γκολ κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη στο 82' (σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ).
O ΠΑΟΚ νίκησε την Σκόντα Ξάνθη στο πρώτο φετινό του ματς στην Τούμπα με 1-0 χάρις σε γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης (ήταν ακάλυπτος βέβαια την στιγμή της πάσας) και ξεκίνησε με το... δεξί τα ματς μπροστά στο κοινό του.


Από τον αγώνα απουσίασαν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Εγιάλ Γκολάσα και Ρόμπερτ Μακ, αφού προφυλάχθηκαν από τον Άγγελο Αναστασιάδη, λόγω αιματωμάτων που... κληρονόμησαν από το φιλικό κόντρα στη Νάπολι, ενώ τελικά δεν αγωνίστηκε ούτε ο 22χρονος Γκαμπονέζος, Αλιέου Νταρμπό, που θα δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει γκολ. Είχε μία... φλύαρη κατοχή της μπάλας και φάνηκε πως έλειπε ο παίκτης που θα δώσει μία κάθετη πάσα στους επιθετικούς για να δημιουργηθεί κίνδυνος. Ο "Δικέφαλος" προσπαθούσε κυρίως να απειλήσει από τα πλάγια, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης άλλαζε διαρκώς θέσεις τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην επίθεση, προσπαθώντας έτσι να μπερδέψει την αμυνα της Ξάνθης.

Από την πλευρά της η ακριτική ομάδα απείλησε την εστία του Γλύκου και θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε μία-δύο περιπτώσεις, αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια. Οι Ξανθιώτες εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους, όταν ο ΠΑΟΚ έχανε την μπάλα και έβγαιναν πολύ καλά στην αντεπίθεση, χωρίς να καταφέρουν, όμως, να πετύχουν γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η παρουσία του Χάντβιγκες Μαντούρο βοήθησε πάρα πολύ στο δημιουργικό κομμάτι τον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός με τις μπαλιές που επιχείρησε, τροφοδότησε άψογα τους συμπαίκτες του και έτσι δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ο "Δικέφαλος" με την παρουσία και τον Τζαβέλλα και Σαλπιγγίδη στην ενδεκάδα για πρώτη φορά φέτος ήταν αρκετά καλύτερος σε σχέση με το πρώτο μέρος, ενώ σε αυτό βοήθησαν αρκετά και οι νεαροί που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα.
ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Γιακουμής), Κωνσταντινίδης (46' Κίτσιου), Ρατς (56' Πολύζος), Κατσικάς (46' Τζαβέλλας), Σκόνδρας (56' Βίτορ), Κάτσε (56' Παναγιωτούδης), Πόζογλου (46' Ποζατζίδης), Σαββίδης (46' Μαντούρο), Κουλούρης (56' Σαλπιγγίδης), Περέιρα (56' Πόποβιτς), Μάρτενς (46' Τζανδάρης)

Σκόντα Ξάνθη: Κυριακίδης (62' Ζαρόπουλος), Μπέρτος (62' Περέιρα), Λισγάρας, Καρυπίδης (87' Κωλαράς), Ουάλας (56' Μπαξεβανίδης), Φλίσκας (46' Καπετάνος), Παπαστεριανός (72' Μπαρέτας), Ράνος (56' Πασχαλάκης), Βασιλακάκης (83' Τσαμούρης), Λουσέρο (83' Ορφανίδης), Κάλβο (56' Σολτάνι)

Δείτε το γκολ:




Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.