Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Με το δεξί η Εθνική Ελλάδος στο Μουντομπάσκετ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας καθώς «σκόρπισε» τη Σενεγάλη με σκορ 87-64.
Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι στο πρώτο μισό του αγώνα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, μετατρέποντας έτσι την υπόθεση νίκη σε τυπική διαδικασία από πολύ νωρίς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα καθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους δώδεκα παίκτες που είχε στη διάθεσή του κάνοντας την απαραίτητη συντήρηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Εκπληκτικός από πλευράς Ελλήνων ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου ο οποίος πέτυχε 20 πόντους που είναι και προσωπικό ρεκόρ του με τη φανέλα της Εθνικής με φοβερά ποσοστά ευστοχίας (5/6 τρ.) ενώ από τους Σενεγαλέζους διασώθηκε ο Γκορκί Ντιένγκ που σκόραρε 21 πόντους.
Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας οι Φιλιππίνες (31/8, 21.00) που σήμερα έχασαν από την Κροατία στην παράταση.

Δεκάλεπτα: 18-9, 45-17, 64-36, 87-64

Ελλάδα (Κατσικάρης): Μάντζαρης 8, Μπουρούσης 7, Ζήσης, Βασιλειάδης 13, Καλάθης 4, Γλυνιαδάκης 4, Παπανικολάου 5, Σλούκας 7, Καϊμακόγλου 20, Αντεντοκούνμπο 11, Βουγιούκας 3, Πρίντεζης 5

Σενεγάλη (Σαρ): Μπατζί 14, Ντ'Αλμέιδα, Ντιένγκ 21, Ντιόπ 6, Φαγέ 2, Εντιαγέ 6, Μαλέγ Εντογέ 11, Μαμαντού Εντογέ, Νιάνγκ 6, Τιάμ, Τόμας

Πηγή: coppa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.