Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πήρε Ραούλ Μπράβο η Βέροια

Το... μπαμ στη μεταγραφική αγορά έκανε η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο.
Αρχικά, μπορεί να ήταν μακριά από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όμως η Βέροια έριξε τη... βόμβα με την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο. Ο 33χρονος αμυντικός είχε προτεραιότητα να συνεχίσει στην Ισπανία, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την Κόρδοβα, η οποία ανέβηκε φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Όμως, πρόσφατα έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τη «βασίλισσα του Βορρά». Έτσι, έφτασε στη χώρα μας και στην πρωτεύουσα της Ημαθίας σήμερα το απόγευμα, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:
Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου ποδοσφαιριστή Raul Bravo Sanfelix.
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έρχομαι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω με την εμπειρία μου και με πολύ σκληρή δουλειά να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».
*O Raul επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 2.

Το who is who

Ο Ραούλ Μπράβο Σανφέλιξ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1981 στη Βαλένθια και είναι γνωστός σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο «φτιάχνοντας» το όνομά του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της «βασίλισσας» και για πέντε χρόνια ήταν στην πρώτη ομάδα, με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, το Διηπειρωτικό και το Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2002, το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2003 και το 2007 και το Σούπερ Καπ Ισπανίας το 2003. Το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε τρία πρωταθλήματα το 2008, το 2009 και το 2011και δύο Κύπελλα το 2008 και το 2009. Το καλοκαίρι του 2011 αποτέλεσε παρελθόν από τους Πειραιώτες και επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ράγιο Βαγιεκάνο.
Ακολούθησε η βέλγικη Μπέερσοτ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κόρδοβα, την οποία βοήθησε με 30 συμμετοχές και 1 γκολ να πανηγυρίσει την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πριν από μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα μας για να ντυθεί στα χρώματα της Βέροιας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.