Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Πέρασε τη Μάιντς ο Αστέρας Τρίπολης (3-1)

Ο Αστέρας έγραψε ιστορία! Επικράτησε 3-1 της Μάιντς στην Τρίπολη και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τρελαίνοντας την Ευρώπη!
Τι και αν είχαν χάσει με 1-0 μέσα στη Γερμανία; Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ήταν αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία και την έγραψαν. Πήραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας με 3-1 της Μάιντς.
Και το έκαναν με μάγκικο τρόπο, παίζοντας εξαιρετική μπάλα και δείχνοντας πως φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάσα που πέτυχε δύο γκολ, όμως έτσι και αλλιώς για να έρθει μια τόσο μεγάλη πρόκριση, όλοι έπαιξαν εξαιρετικά και έδωσαν ότι είχαν.
Με το ίδιο σύστημε οι δύο ομάδες

Με την ίδια ομάδα που ξεκίνησε και στην Γερμανία ξεκίνησε και σήμερα ο Αστέρας. Συγκεκριμένα σε ένα σύστημα 4-2-3-1 ο Θεοδωρόπουλος θα ήταν κάτω από το τέρμα, ο Παντελιάδης αριστερά, ο Λούι δεξιά, οι Ζησόπουλος και Γκοϊάν στο κέντρο της άμυνας, με τους Κουρμπέλη και Μουνάφο να είναι τα αμυντικά χαφ. Την τριάδα πριν τον προωθημένο Ντε Μπλάσις θα αποτελέσουν από αριστερά προς τα δεξιά οι Μάσα, Ρόλε και Μπαντιμπανγκά.

Με 4-2-3-1 έπαιξαν και οι Γερμανοί. Συγκεκριμένα θα έχουν τον Κάριους τέρμα, τον Μπροσίνσκι δεξιά και τον Παρκ αριστερά στα μπακ, με τους Μπελ και Νοβέσκι να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπαουμγκαρνλίνγκερ και Γκέις. Οι Μόρις, Μάλι και Σέολ αποτελούν από δεξιά προς αριστερά την τριάδα, πριν τον Οκαζάκι.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης (83’ Σανκαρέ), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο (59’ Μπακασέτας), Μπαντιμπανγκά (28’ Ουσέρο), Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις

Μάιντς: Κάριους, Μπροσίνσκι, Παρκ (74’ Ντίας), Νοβένσκι, Μπελ, Γκάις, Ζούλιαν Μπαουμγκαντλινγκερ, Μόριτζ, Κου (69’ Γιάρα), Μάλι (85’ Σότο), Οκαζάκι

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.