Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο μυστικός γάμος του ζεύγους Brangelina στη Γαλλία

Ο «κύριος και η κυρία Σμιθ» είναι πια επισήμως κύριος και κυρία Πιτ. Το ζεύγος Bradgelina, όπως είναι γνωστό στον χώρο της σοουμπίζ, ύστερα από εννέα χρόνια σχέσης και έξι παιδιά παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στη Γαλλία καταφέρνοντας να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκπρόσωπός τους μέσα σε μερικές γραμμές έδωσε το πλαίσιο της τελετής. Ο 50χρονος Μπραντ και η 38χρονη Αντζελίνα έφτασαν στη Νίκαια το περασμένο Σάββατο για την οικογενειακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Chateau Miraval, το κάστρο που αγόρασαν το 2011. Ο γάμος τελέστηκε στο
μικρό παρεκκλήσι του κάστρου, με παρόντες τα παιδιά τους και μερικούς φίλους. Ωστόσο ο αδερφός του γαμπρού, Νταγκ και η αδερφή του, Τζούλι Νιλ δεν ήταν παρόντες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν βρίσκονταν εκεί οι γονείς.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα παιδιά του ζεύγους συμμετείχαν πολύ ενεργά στην τελετή. Η Τζολί περπάτησε μέχρι το παρεκκλήσι με τη συνοδεία των δύο μεγαλύτερων γιων τους, των υιοθετημένων Μάντοξ και Παξ, 13 και 10 ετών, ενώ η 9χρονη Ζαχάρα και η 6χρονη Βιβιέν την έρραιναν με ροδοπέταλα. Η 8χρονη Σιλόχ και ο 6χρονος Νοξ κρατούσαν τις βέρες των γονιών τους. Για να μην υπάρχει δε καμία αμφιβολία για τη νομιμότητα και την ισχύ του γάμου, ο εκπρόσωπος του ζεύγους διευκρίνισε ότι η τελετή έγινε μετά την έκδοση των αδειών γάμου από δικαστή της Καλιφόρνιας, ο οποίος ταξίδεψε στη Γαλλία για να τελέσει τον γάμο.




Αν και το ζευγάρι επέλεγε να μην ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για τον γάμο τα τελευταία δύο χρόνια που είναι αρραβωνιασμένο και φρόντιζε να παραπέμπει τους δημοσιογράφους στην «κατάλληλη στιγμή», μιλούσε ανοιχτά για τη διάθεσή του τα παιδιά να είναι πολύ ενεργά στην τελετή που θα επισφράγιζε το love story του. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού τον περασμένο Μάιο, Τζολί και Πιτ είπαν ότι αν το άφηναν στα χέρια των παιδιών, ο γάμος τους θα ήταν θεματικός και ενδεχομένως θα είχε paintball!

«Μιλάμε κατά καιρούς για τον γάμο και με τα παιδιά. Λέμε πώς τον φανταζόμαστε και πώς θα ήταν» είχαν δηλώσει τότε καταλήγοντας: «Οταν το κάνουμε, θα είναι μια μεγάλη μέρα για όλη την οικογένειά μας». Αυτή λοιπόν η μεγάλη μέρα ήρθε και προφανώς έγινε όπως την είχαν φανταστεί, αφού διαταράχθηκε από τη συνήθη στενή πολιορκία των δημοσιογράφων και των παπαράτσι. Παρά το γεγονός ότι τα μέσα είχαν καταγράψει την προηγούμενη εβδομάδα κάποια κινητικότητα στην έπαυλη του ζευγαριού στη Γαλλία, αυτή αποδόθηκε στις διακοπές που θα έκαναν εκεί, αφού δεν είναι λίγα τα καλοκαίρια που έχουν σημάνει λανθασμένοι συναγερμοί για πιθανό γάμο.

Πάντως ο γάμος έγινε και το νιόπαντρο ζευγάρι ανασκουμπώνεται και πάλι, με τον γαμπρό να κάνει μάλιστα εμφάνιση, φορώντας φυσικά τη βέρα του, σε εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας «Fury», στο Ντόρσετ της Βρετανίας. Από χθες οι δυο τους βρίσκονται στη Μάλτα, όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, της πρώτης κοινής που κάνουν όσο είναι ζευγάρι. Το «By The Sea», μια ταινία που έχει γράψει και θα σκηνοθετήσει η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του HOLLYWOOD Reporter, θα δείχνει τους νιόπαντρους στον ρόλο του ζευγαριού, ενώ αναμένεται να έχουν μαζί και πολύ «καυτές» σκηνές.

Το lovestory των πιο όμορφων ερωτευμένων του Χόλιγουντ




«Η ΤΑΙΝΙΑ “Mr. and Mrs Smith” είναι η αγαπημένη μου ταινία δράσης. Ε... ξέρεις... Εξι παιδιά! Είναι η αγαπημένη μου, επειδή ερωτεύτηκα». Με αυτήν τη δήλωσή του στο περιοδικό «Rolling Stone» το 2008 ο Μπραντ Πιτ δεν άφησε καμία απορία σχετικά με το πότε άρχισε το ειδύλλιό του με την Αντζελίνα Τζολί, που αποδείχτηκε ανθεκτικό στον χρόνο, στα πολλά παιδιά, στα μεγάλα διαστήματα που περνούν χωριστά, ακόμη και στα προβλήματα υγείας. Οντας ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Ανιστον, γοητεύτηκε από τη σκοτεινή θηλυκότητα μιας ηθοποιού που προκαλούσε με τις περίεργες συνήθειές της, όπως τους όρκους αίματος που έκανε με τον πρώην σύζυγό της Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Ενδεικτικό ήταν ότι λίγες ώρες προτού παντρευτεί τον Θόρντον είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική με νευρικό κλονισμό, ενώ είχε παραδεχτεί ανοιχτά τους πειραματισμούς της με ναρκωτικά, ομαδικό σεξ και σαδομαζοχισμό. Ηταν πολύ διαφορετική από την clean cut σύζυγο του Μπραντ Πιτ, ο οποίος -όπως παραδέχτηκε το 2011- είχε αρχίσει να πλήττει με την Ανιστον. «Ενιωθα για λύπηση τότε. Δεν ζούσα με ενδιαφέροντα τρόπο. Νομίζω ότι ο γάμος μου είχε να κάνει με αυτό. Προσπαθούσα να προσποιούμαι ότι ο γάμος ήταν κάτι που δεν ήταν» είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «Parade». Από τη στιγμή όμως που λειτούργησε η ερωτική χημεία ανάμεσα στον Πιτ και την Τζολί, εμφανίστηκαν, παρά το σκάνδαλο της απιστίας που έριξε στη θλίψη την πρωταγωνίστρια της σειράς «Φιλαράκια», αναβαπτισμένοι και σύντομα έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Τα σκάνδαλα έδωσαν τη θέση τους σε γονεϊκές δραστηριότητες και στην ενεργή αγαθοεργία και των δύο, στο πλαίσιο του ΟΗΕ, αλλά και εκτός, ενώ ο έρωτάς τους δοκιμάστηκε και σχεδόν αγιοποιήθηκε όταν η Τζολί τον περασμένο Φεβρουάριο υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, ώστε να αποφύγει τη μοίρα της μητέρας της που έχασε τη ζωή της εξαιτίας του καρκίνου. Ο Πιτ χαρακτήρισε «ηρωική» την απόφαση της νυν συζύγου του κι εξομολογήθηκε ότι ήταν συγκινημένος καθ' όλη τη διαδικασία.

Ολα δείχνουν ότι και οι δύο έχουν βρει την αδερφή ψυχή που αναζήτησαν μέσα από πολλούς γάμους και σχέσεις. Για τον Μπραντ Πιτ, που στο παρελθόν είχε μεγάλη σχέση και με την Γκουίνεθ Πάλτροου, είναι ο δεύτερος γάμος, ενώ για την Αντζελίνα Τζολί είναι ο τρίτος γάμος, καθώς εκτός από τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον ήταν παντρεμένη και με τον Βρετανό ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ.

Επεσε έξω το μέντιουμ

Μπορεί η είδηση του γάμου να έγινε δεκτή γενικά με ενθουσιασμό, αλλά φαίνεται ότι ξεμπρόστιασε τουλάχιστον ως ανακριβή τον Ρον Μπαρντ, μέντιουμ που βγήκε την περασμένη εβδομάδα και υποστήριζε ότι ο Πιτ και η Τζολί έχουν πιθανότατα ήδη παντρευτεί μυστικά για χάρη των παιδιών και μόνο, αφού ο πρωταγωνιστής εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την Τζένιφερ Ανιστον. Ο 54χρονος, που εμφανίζεται ως ο αγαπημένος των σταρ και υποστηρίζει ότι ήταν ο εξ απορρήτων της ελληνικής καταγωγής σταρ που τον γνώρισε στον Πιτ, είχε δηλώσει ότι ο ηθοποιός είναι περισσότερο ερωτευμένος με τα παιδιά τους παρά με την Τζολί. Μένει τώρα να αποδειχτεί αν θα πέσει μέσα στην πρόβλεψή του ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει άλλα τρία παιδιά.

Πηγή: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.