Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η Τρίπολη 2-0

Μετά τη Μάιντς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνώρισε για τα καλά την έδρα του Αστέρα! Ο Μάσα ήταν ξανά εκπληκτικός, οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-0 των Ισραηλινών και... οδεύουν για τους ομίλους!

Όταν ο Αστέρας ανέτρεπε τις προβλέψεις και απέκλεισε την Μάιντς, γινόταν λόγος για την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας. Αυτή η μεγαλύτερη επιτυχία, τελικά, μπορεί να ξεπεραστεί πιο σύντομα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Με αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί των Γερμανών και με πολύ μυαλωμένο παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη νίκησε την Μακάμπι με 2-0 και την επόμενη εβδομάδα στην ρεβάνς της Κύπρου θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League!
Η ομάδα της Τρίπολης δεν παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό που υπήρχε και το έδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με σωστή τακτική και με απόλυτη προσήλωση στο πλάνο, οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να μην δώσουν καμία ευκαιρία στους αντιπάλους και το κατάφεραν. Η Μακάμπι προσπαθούσε με κάποια μακρινά σουτ του Ράντι να κάνει κάτι καλό, την ίδια ώρα που ο Αστέρας έβγαινε γρήγορα μπροστά και με τον Λούι να συμμετέχει πολύ στο επιθετικό παιχνίδι, προβλημάτιζε την άμυνα των Ισραηλινών.
Μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα δεν υπήρχε αλλά στο 29' ο Μάσα, που είχε κάνει μαγικά πράγματα κόντρα στην Μάιντς, απέδειξε ότι δεν θέλει και πολύ για να σκοράρει. Αψογο κοντρόλ με το στήθος και εκτέλεση στην κίνηση για το 1-0, που έβαλε φωτιά στις γεμάτες εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης! Πιο σημαντικό και από το 1-0, εκείνη την στιγμή, ήταν να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ο Αστέρας και ακριβώς αυτό έκανε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος κίνδυνος από την Μακάμπι, πέραν μιας εκτέλεσης φάουλ του Ζάχαβι στο 45' που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος.
Η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν πολύ καλή για τον Αστέρα και ότι το δεύτερο 45λεπτο θα ήταν ακόμη καλύτερο, φάνηκε από νωρίς. Στο 47' ο Ζησόπουλος έβαλε το πόδι του στην μπάλα μετά το πλασέ του Μάσα και έκανε το 2-0, στέλνοντας την ψυχολογία όλων στον ουρανό! Το ζητούμενο για την ομάδα του Βεργέτη, πλέον, ήταν να μην δεχθεί κάποιο γκολ και για αυτό έπαιξε. Ο Αστέρας είχε καταφέρει να δώσει τον ρυθμό που ήθελε στο ματς και δεν επέτρεπε στους Ισραηλινούς να απειλήσουν, με τον Ντε Μπλάσις να κάνει σπουδαίο παιχνίδι για τους γηπεδούχους αφού έδινε ρυθμό και... ανάσες στους συμπαίκτες του, κρατώντας την μπάλα στην κατοχή του και μοιράζοντας την σωστά.
Η είσοδος του Μπαράλες στο 78' αντί του κουρασμένου Μάσα θα μπορούσε να δικαιώσει 100% τον Βεργέτη με το τετ α τετ του 85' αλλά ο Χουάν Πάμπλο απέκρουσε το κακό πλασέ του Αργεντίνου... Ενα λεπτό μετά, ο Αστέρας κινδύνεψε για πρώτη φορά σοβαρά αφού ο Πρίτσα βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε όπως έπρεπε και σε αυτή τη φάση, κρατώντας το 2-0 που δίνει τον τίτλο του φαβορί πλέον στην ομάδα της Τρίπολης!
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (87’ Τι Εμπί), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε (69’ Σανκαρέ), Μάσα (79’ Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Όσκαρ Γκαρσία): Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι, Μίκα (76’ Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ (66' Πρίτσα).

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.