Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Άλλαξε το έμβλημα της ΑΕΚ

Μια μικρή αλλαγή υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στο έμβλημα της ΑΕΚ, η οποία έγινε ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό, καθώς δύσκολα κάποιος μπορεί να το παρατηρήσει, ωστόσο το περσινό έμβλημα της Ένωσης, σε σχέση με το φετινή έχει μια μικροαλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την ιδέα στη δεξιά εσωτερική πλευρά του φτερού του Δικεφάλου να τοποθετηθεί ο σταυρός και η σφαίρα (ή μπόμπα), στοιχεία τα οποία δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος.
Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι ο σταυρός και η σφαίρα στα νύχια του Δικέφαλου συμβολίζουν την πνευματική και κοσμική εξουσία αντίστοιχα.
Έτσι λοιπόν τόσο οι νέες εμφανίσεις, όσο και τα ρούχα της προπόνησης είναι πλέον αλλαγμένα, ενώ στο  καινούργιο σάιτ της ΠΑΕ θα υπάρχει ο νέος Δικέφαλος με τον σταυρό και την σφαίρα.

Δείτε την αλλαγή:












Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.