Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και ο επιθετικός φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με τον Δικέφαλο.
Ο 33χρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι μονοετές.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ : «Ο Παπαδόπουλος έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου του 1981 στο Γκαγκάριν της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (νυν Ουζμπεκιστάν) και έχει ύψος 1,80. ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο, συνέχισε για μια διετία στην Μπέρνλι κι απο κεί για 5 χρόνια στονΠαναθηναϊκό και μετά ακολούθησαν Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Θέλτα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Ατρόμητο διαδοχικά.
Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 338 ματς εθνικών και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τις ομάδες του, πετυχαίνοντας 96 γκολ και δίνοντας 35 ασίστ. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε 203 ματς  πετυχαίνοντας 78 γκολ και δίνοντας 25 ασίστ!
Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών από το 2002 και μέλος της ιστορικότερης Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου, που το 2004 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, στο οποίο οΠαπαδόπουλος αγωνίστηκε δυο φορές και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ζήση Βρύζα εναντίον της Ρωσίας, που έδωσε την πρόκριση από τον όμιλο. Συνολικά έχει 22 συμμετοχές με το εθνόσημο και έχει πετύχει 2 γκολ.
Έχει κατακτήσει επίσης ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο Ελλάδος, καθώς και ένα πρωτάθλημα Κροατίας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.