Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Ολυμπιακός και Φούλαμ τα βρήκαν και ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Το βράδυ αναχωρεί από την Αγγλία.
Ένα σίριαλ που κράτησε πάνω από ένα μήνα έφτασε στο τέλος του. Ο Κώστας Μήτρογλου ήθελε πολύ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και τελικά υπερίσχυσε η επιθυμία του.
Βέβαια για να συμβεί αυτό το χεράκι του έβαλε και ο Ολυμπιακός (αρκετά βαθιά είναι η αλήθεια), ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της Φούλαμ.

Από τη συμφωνία, βέβαια, αν το δούμε ψύχραιμα, ικανοποιημένες θα βγουν όλες οι πλευρές. Ο Ολυμπιακός αποκτά έναν σπουδαίο κυνηγό, η Φούλαμ θα πάρει ένα σεβαστό ποσό και θα δει τις μετοχές του ποδοσφαιριστή να ανεβαίνουν ξανά (αν κάνει έστω και τα μισά σε σχέση με πέρσι), ενώ ο Μήτρογλου επιστρέφει σε ένα περιβάλλον που το ξέρει και τον ξέρουν.
Το βράδυ στην Ελλάδα
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μήτρογλου πετά από την Αγγλία το βράδυ και αναμένεται στη χώρα μας μετά τα μεσάνυχτα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.
Όπως γράψαμε και νωρίτερα τον παίκτη ήθελε πολύ η Λιλ (όπως και οι Λυών, Κρίσταλ Πάλας, ΚΠΡ), όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν την καλύτερη προσφορά.
Πρέπει να τονίσουμε πως η επιστροφή οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που ξεκαθάρισε από την αρχή πως αν είναι να πάει κάπου δανεικός, θα είναι στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.