Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Από την Ακαδημία Γιαννιτσών στα δοκιμαστικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά τα UKTRIALSHELLAS που έγιναν  στην Λάρισα  το 4ημερο  6/7 έως και 9/7 2014  από το team των άγγλων προπονητών  και μετά τα εργομετρικά αποτελέσματα, ο ποδοσφαιριστής Κουτσάκης  Αναστάσιος , γεννηθείς το 2002,   κλήθηκε  από τους Ίαν Γουάιτ (προπονητής) , Κέβιν Κέν (επικεφαλής στο ιντερνάσιοναλ πρόγραμμα των soccer schools της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,) και τον Τόνι Άουαρ (μάνατζερ) στα δοκιμαστικά της ManchesterUnited για ένα πενθήμερο στο Manchester.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών αναφέρει τα εξής : "Η  ΑΑΓ και η Οικογένεια  του ποδοσφαιριστή σε κοινή σύσκεψη  και μετά από σοβαρές συζητήσεις  και ενδελεχή έρευνα  κατέληξαν να αποδεχτούν την πρόταση για δυο λόγους.  α) διότι  πρόσωπα , γραφεία και ότι άλλο εμπλέκεται, είναι υπαρκτά και χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και β) διότι το κοστολόγιο θεωρείται προσιτό  και δεν δίνει δικαίωμα για σκέψεις και εικασίες εκμετάλλευσης και απάτης.Με αυτές τις κριτικές σκέψεις καταλήξαμε στην παραπάνω απόφαση, που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και ικανοποίηση. Ευχόμαστε στον αγαπητό μας Τάσο να έχει μια καλή εμπειρία και να το ευχαριστηθεί. Επίσης τον προτρέπουμε να αποτυπώσει καλά στην μνήμη την ποδοσφαιρική κουλτούρα που θα γνωρίσει, γιατί θα την χρειαστεί στο μέλλον".

Πηγή: thes-academy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.