Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Κέρδισε τη Σλοβενία η Εθνική Ελλάδος 79-71

Η Ελλάδα νίκησε τη Σλοβενία με 79-71 στο δεύτερο φιλικό στο Κάουνας. Η Εθνική μας ομάδα εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.
Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Σλοβενίας με 79-71 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τουρνουά στο Κάουνας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγρότημα έδειξε αρκετά σημάδια βελτιώσης, αλλά ο Φώτης Κατσικάρης όπως στην ήττα από τους Λιθουανούς έτσι και στη νίκη επί των Σλοβένων δεν έδωσε σημασία στο αποτέλεσμα, αλλά στην εικόνα των παικτών του.

Από το τζάμπολ κιόλας της αναμέτρησης οι διεθνείς μας έδειξαν πως είχαν μπει συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στην άμυνα οι βοήθειες και οι περιστροφές λειτούργησαν πολύ καλά και μέσω της πίεσης ήρθαν και ευκολότερα καλάθια στην επίθεση. Ο Κώστας Σλούκας φρόντισε να δώσει πολύ καλό ρυθμό κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα και πολλές εύστοχες συνεργασίες δύο εναντίον δύο.
Η επιστροφή στο παρκέ του Γιάννη Μπουρούση πρόσφερε επίσης μεγαλύτερη ποιότητα στη ρακέτα. Ο Έλληνας σέντερ έκανε σπουδαία δουλειά στα ριμπάουντ καθώς επίσης και στα τελειώματα σκοράροντας 16 πόντους. Ο Κώστας Παπανικολάου (20 πόντοι) ταλαιπώρησε επίσης πολύ τους αντιπάλους του σκοράροντας με κάθε τρόπο τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι.
Η Ελλάδα πάντως είχε κάποια νεκρά διαστήματα στα οποία οι Σλοβένοι μείωναν, αλλά είναι απολύτως λογικά αφού ακόμη βρίσκονται εν καιρώ προετοιμασίας και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Πάντως ακόμη και στις στιγμές που η παρέα του Γκόραν Ντράγκιτς έφτανε κοντά στο σκορ, οι διεθνείς μας είχαν το καθαρό μυαλό να βρουν σωστές λύσεις φτάνοντας τελικά στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 12-25, 30-38, 49-59, 71-79
Σλοβενία (Ζντοβτς): Μπάλαζιτς 10 (1), Σλόκαρ, Πρέπελιτς 8 (2), Μούριτς 4, Μπλάζιτς, Ζούπαν, Γκ.Ντράγκιτς 14 (1), Ζ.Ντράγκιτς 12 (1), Λόρμπεκ 11 (3), Κλόμπουτσαρ 8 (1), Νίκολιτς, Oμιτς 4

Ελλάδα (Κατσικάρης): Μπουρούσης 16 (6/8διπ., 1/3τριπ., 8ριμπ.), Ζήσης 1 (4ριμπ., 5ας.), Βασιλειάδης 13 (3/3διπ., 2/5τριπ., 3ριμπ.), Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου 20 (5/6διπ., 1/3τριπ., 5ριμπ., 5ας.), Σλούκας 2 (1/1διπ., 3ας.), Καϊμακόγλου 7 (2/5διπ., 1/2τριπ.), Βουγιούκας 4 (1/2διπ., 4ριμπ.), Πρίντεζης 8 (3/3διπ., 0/1τριπ., 3ριμπ.), Μάντζαρης 3 (1/2τριπ., 6ριμπ., 4ας.), Αθηναίου, Αντετοκούνμπο 5 (2/5διπ., 5ριμπ.).

Πηγή: gazzetta.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.