Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ηττήθηκε από τη Νάπολι ο ΠΑΟΚ (2-0) (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ με τον Σλοβάκο Μακ να αναστατώνει την άμυνα της Νάπολι, αλλά με πολλά προβλήματα στην άμυνα ηττήθηκε με 2-0 από την ιταλική ομάδα στο στο φιλικό που έγινε στη μνήμη του Τσίρο Εσπόζιτο.
λύ καλή εμφάνιση από τον Αστέριο Γιακουμή που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις. Καλός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μάαρτεν Μάρτενς, που έδειξε πως όσο περνά ο καιρός θα ανεβαίνει η απόδοσή του. Καγεχόν στο 3' και Ραντόσεβιτς στις καθυστερήσεις οι σκόρερ των "παρτενοπέι".

Περίπου δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο του "Σαν Πάολο" βγήκε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με την μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού, Τσίρο Εσπόζιτο, Αντονέλα. Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν ήταν δύσκολες.
Η μητέρα του Εσπόζιτο, παρά τον πόνο και την πίκρα της έστειλε μήνυμα ενότητας όχι μόνο στον κόσμο των "παρτενοπέι", αλλά σε όλους του φιλάθλους των ιταλικών ομάδων. Από πλευράς ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης κατέθεσε μία μεγάλη ανθοδέσμη και ένα λάβαρο του "Δικέφαλου" μπροστά στη φωτογραφία του Εσπόζιτο που βρισκόταν στις κερκίδες του "Σαν Πάολο".
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο για την κίνησή του αυτή.
"Φωνάζει" η εικόνα του ΠΑΟΚ πως χρειάζεται άμεσα μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα. Ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε με 2-0 από τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο", δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πως πρέπει να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός με εμπειρία. Στα θετικά η παρουσία του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και των Γιακουμή και Μάρτενς, οι οποίοι ξεχώρισαν. Ειδικά ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Μόλις στο 3' ο Καγιεχόν, τον οποίο σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να... δαμάσει, άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι, μετά από τραγικό λάθος του Βίτορ. Η αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ κακή. Ειδικά στο πρώτο 15λεπτο ο "Δικέφαλος" ήταν σε... τρικυμία!
Φάνηκε ότι οι "παρτενοπέι" είναι δύο ταχύτητες πάνω από τους αμυντικούς του "Δικέφαλου" και το έδειξαν χάνοντας δύο κλασσικές ευκαιρίες στις οποίες το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Ο Αστέριος Γιακουμής ήταν πολύ καλός και κράτησε το σκορ στο ημίχρονο στο 1-0 υπέρ των Ιταλών, δείχνοντας για ακόμη ένα ματς πολύ καλά στοιχεία.
Επιθετικά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, μετά το 15', με τον Ρόμπερτ Μακ να δείχνει ότι με την ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία.  Καλά στοιχεία έδειξε και ο Φακούντο Περέιρα, κυρίως αμυντικά, αφού... έκλεισε αρκετές τρύπες στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ
Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αρκετά. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε σύστημα και έγινε πιο επιθετικός. Μάλιστα, έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά Κουλούρης και Αθανασιάδης δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τα προβλήματα στην άμυνα παρέμειναν, όμως, όχι στον βαθμό του πρώτου μέρους και η Νάπολι έφτασε στο 2-0 με το γκολ του Ραντόσεβιτς στις καθυστερήσεις.

ΝΑΠΟΛΙ:  Ράφαελ (72’ Κολόμπο), Μέστο (61΄Μάτζιο), Αλμπιόλ (69’ Λουπέρτο), Κουλιμπαλί, Μπρίτος (46’ Γκουλάμ), Γκάργκανο (61’ Ραντόσεβιτς), Ζορζίνιο (46’ Ινλέρ), Βάργκας (46’ Τζεμαιλί), Χάμσικ (69’ Πάντεφ), Καγεχιόν (46’ Μέρτενς), Ζαπάτα (46’ Μίτσου)
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου (69’ Κωνσταντινίδης), Ρατς (53’ Σπυρόπουλος), Βίτορ (53’ Σκόνδρας), Κατσικάς (61’ Ποζατζίδης), Μαντούρο (46’ Κάτσε), Τζανδάρης (56’ Σαββίδης), Γκολάσα (53’ Μάρτενς), Μακ, Περέιρα (61’ Κουλούρης), Κλάους

Δείτε τα γκολ:



Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.