Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ηττήθηκε από τη Λιθουανία η Εθνική Ελλάδος 86-67

Η Εθνική μας δεν τα κατάφερε στο πρώτο της φιλικό στη Λιθουανία, καθώς ηττήθηκε από την οικοδέσποινα με 86-67 Επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους οι Λιθουανοί.
Η Εθνική μας γνώρισε την ήττα στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στη Λιθουανία, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας, η οποία επικράτησε με 86-67.
Οι Λιθουανοί επέβαλαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα τον ρυθμό τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.
Η Εθνική μας μπόρεσε με την έναρξη της δεύτερη περίοδο να ισοφαρίσει με τρίποντο του Κώστα Σλούκα (19-19), όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Λιθουανία κατάφερε σταδιακά να ανοίξει την ψαλίδα και να πάρει τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 35-39, 45-64, 67-86.
Λιθουανία (Καζλάουσκας): Πότσιους 6, Καλνιέτις 8, Ντ. Λαβρίνοβιτς 14, Ματσιούλις 2, Σεϊμπούτις 4, Κ. Λαβρίνοβιτς 2, Γιανκούνας 3, Βαλαντσιούνας 14, Γιουσκεβίτσιους, Κουζμίνσκας 9, Μοτιεγιούνας 18, Βασιλιάουσκας 6.
Ελλάδα (Κατσικάρης): Ζήσης 5, Βασιλειάδης 4, Γλυνιαδάκης 4, Παπανικολάου 5, Σλούκας 7, Καϊμακόγλου 10, Βουγιούκας 11, Πρίντεζης 14, Μάντζαρης 3, Αθηναίου, Αντετοκούνμπο 4 (δεν χρησιμοποιήθηκε ο Μπόγρης).

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.