Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ηττήθηκε στη Μολδαβία ο ΠΑΟΚ 1-0 (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να προηγηθεί στην Μολδαβία, όμως στο τέλος θα μπορούσε να χάσει και με σκορ μεγαλύτερο από το 1-0 που διαμορφώθηκε με το γκολ του Μπουργκίου στο 80΄.

Ενώ όλα έδειχναν, με βάση την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι το 80΄, ότι ο Δικέφαλος θα κάνει το πρώτο βήμα για την παρουσία του για μία ακόμη σεζόν στους ομίλους του Europa League, στο τέλος του αγώνα με την Ζίμπρου βρέθηκε να προβληματίζεται έντονα.
Δέχθηκε γκολ σοκ από τον Μπουργκίου στο 80΄ ενώ λίγο πριν από το φινάλε είδε τον Αλεξέεφ να σημαδεύει το δοκάρι. Αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η κατάρρευση του ΠΑΟΚ (λόγω έλλειψης δυνάμεων) στο φινάλε της αναμέτρησης, δημιουργούν έντονο προβληματισμό ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα την άλλη Πέμπτη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σούπερ Μακ όσο είχε δυνάμεις, κρατούσαν καλά στα χαφ όσο ο Τζιόλης ήταν στο ματς, είχαν την κυριαρχία αλλά στο τέλος συνέβησαν όλα όσα αναφέραμε παραπάνω.
Οι συνθέσεις:
Ζίμπρου: Ρούσου, Εργάν, Πάβλιουτσεκ, Μπουργκίου, Τζάρνταν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Σπατάρου (61΄ Βισνάκοφς) Αμανί (69'  Αλεξέεφ), Κεπτίνε (82΄ Ντιαλό) Γκρόσου
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (79΄ Σπυρόπουλος) Ρατς, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης (67΄ Μάρτενς), Μαντούρο, Σαλπιγγίδης, Μακ (66΄ Περέιρα), Αθανασιάδης

Δείτε το γκολ:






Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.