Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ανέλαβε ο Αγγελίδης στον ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όπως αποφασίστηκε μετά την σημερινή Γ.Σ. των μετόχων του συλλόγου.
Μόλις 15 λεπτά χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποίηθηκε στην αίθουσα της Τούμπας και έδωσαν το παρών οι κ.κ. Αγγελίδης, Βρύζας, Μαυρομάτης και κάποιοι λίγοι μικρομέτοχοι.

Ο Ζήσης Βρύζας ρώτησε αν συμφωνούν όλοι με την επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει ο Ιάκωβος Αγγελίδης και η απάντηση ήταν ομόφωνα θετική για τον νέο πρόεδρο, ο οποίος υπογράφει για τα επόμενα πέντε χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 150.000 ευρώ.
Το νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελείται από τους Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Γεροντίδη και Παπαδόπουλο.
Σε ερώτηση μετόχου στον Βρύζα για το αν υπάρχει πλάνο για τις μεταγραφές απαντήθηκε: «Πλάνο υπάρχει, έχουμε κάνει αγώνα να αλλάξουμε συμπεριφορές και αντιλήψεις πολλών χρόνων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με καθαρό μυαλό και καθαρή σκέψη».
Όσον αφορά τις δικές του αρμοδιότητες, ο Βρύζας τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν για πολλά χρόνια και βρεθήκαμε άνθρωποι όπως εγώ να διοικούμε μια μεγάλη επιχείρηση, έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Θα καθοριστούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο οι ρόλοι του καθενός του ΔΣ».
Όσο για το αν το νέο Δ.Σ. έχει τη δυνατότητα να παίρνει σημαντικές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα τις μεταγραφές χωρίς την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη και εκείνο που τονίστηκε ήταν πως «Η ΠΑΕ έχει πλέον λειτουργία εταιρίας».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.