Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Τα αποτελέσματα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Άρσεναλ έφυγε με το 0-0 από την Πόλη και η Μπιλμπάο με το 1-1 από τη Νάπολι. Σαφές προβάδισμα μόνο η Λεβερκούζεν.
Mπεσίκτας και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην Κωνσταντινούπολη, έτσι τα πάντα θα κριθούν στην ρεβάνς του Λονδίνου για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Στο ματς αυτό δεν θα παίξει πάντως ο Άαρον Ράμσεϊ, καθώς αποβλήθηκε στο 80', αλλά εν συνεχεία οι "κανονιέρηδες" είχαν την καλύτερη φάση τους με το δοκάρι του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (η Μπεσίκτας είχε 3 καλές σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπα και μία στις αρχές του 2ου με τον Σαχάν).

Η φάση του αγώνα ή μάλλον η φάση γενικά της βραδιάς, ήταν το σουτ του Ντεμπά Μπε αμέσως μετά την σέντρα. Ο Στσέσνι απέκρουσε και η μπάλα εν συνεχεία χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι του!
Ισόπαλες αναδείχθηκαν και η Νάπολι με την Μπιλμπάο, με 1-1 όμως στο "Σαν Πάολο", έτσι ένα μικρό προβάδισμα έχει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουνιαΐν στο 41', απάντησε με όμορφο γκολ ο Ιγκουαΐν στο 68' και έχασαν εν συνεχεία ευκαιρίες για ανατροπή.
Πέντε γκολ στην Κοπεγχάγη, όλα στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να παίρνει τη νίκη με 3-2, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή!
Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν κέρδισε έξυπνα πέναλτι, αλλά ο Στογιάνοφ απέκρουσε την εκτέλεση του Κιπτσίου στο 33', όμως στο 88' δεν κατάφερε να τον σταματήσει και η Στεάουα νίκησε 1-0 στο Βουκουρέστι την Λουντογκόρετς.
Η Ζάλτσμπουργκ προηγήθηκε με 2-0, έχασε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, αλλά μετά από ένα τραγικό λάθος στην άμυνα στο 91' ο Φόρσμπεργκ μείωσε για το τελικό 2-1 και η Μάλμε έμεινε ζωντανή.

Το αποτελέσματα των 1ων ματς:

Τρίτη
Ζάλτσμπουργκ - Μάλμε 2-1 (16' Σίμερ, 54' Χόναταν Σοριάνο / 91' Φόρσμπεργκ)
Στεάουα Β. - Λουντογκόρετς 1-0 (88' Κιπτσίου)
Μπεσίκτας - Άρσεναλ 0-0
Κοπεγχάγη - Λεβερκούζεν 2-3 (9' Ματίας Γιόργκενσεν, 13' Αμάρτεϊ / 5' Κίσλινγκ, 31' Μπελαραμπί, 42' Σον Χέουνγκ-Μιν)
Νάπολι - Μπιλμπάο 1-1 (68' Ιγκουαΐν / 41' Μουνιαΐν)

Τετάρτη
Σταντάρ Λιέγης - Ζενίτ
Όλμποργκ - ΑΠΟΕΛ
Σλόβαν Μπρατισλάβα - ΜΠΑΤΕ
Λιλ - Πόρτο
Μάριμπορ - Σέλτικ

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.