Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Καλή κλήρωση για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης

Κλήρωση... στα μέτρα των ελληνικών ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League! Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ, ΠΑΟΚ - Ζίμπρου και Αστέρας Τρίπολης - Μακάμπι.
Οι ελληνικές ομάδες που θα δώσουν τη μάχη για να μπουν στους ομίλους του Europa League απέφυγαν τους θεωρητικά δύσκολους αντιπάλους!
Πρώτος βγήκε από την κληρωτίδα ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα αντιμετώπιζε μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζυρίχη, Νασιονάλ Μαδέιρα, Τότεναμ, Ντνιέπρ. Τελικά, κληρώθηκε με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι τα προηγούμενοι εντός έδρας ματς τους για την Ευρώπη τα έδιναν στην Κύπρο λόγω της κατάστασης με την Παλαιστίνη. Με την εικόνα που έδειξαν απέναντι στη Μάιντς οι Αρκάδες, μπορούν τη διάκρισης!
Δεύτερος βγήκε ο ΠΑΟΚ, που είχε μπροστά του μία εκ των Καραμπάκ, Πετρολούλ Πλοϊέστι, Ζίμπρου Κισινάου, Ελσίνκι, Ροστόφ. Τελικά, κληρώθηκε με την Ζίμπρου Κισινάου της Μολδαβίας. Αντίπαλος που δεν προκαλεί φόβο, αν και για να φτάσει μέχρι εδώ έχει περάσει τρεις ομάδες. Στο δεύτερο γύρο, μάλιστα, έκανε το «μπαμ» με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Ο Παναθηναϊκός, τέλος, που θα έβρισκε στο δρόμο του μία εκ των Μίντιλαντ, Ριέκα, Γκρασχόπερς, Ζόρια Λουχανσκ, Κράσνονταρ, Στιάρναν απέφυγε τους Ρώσους και τους Ουκρανούς και θα παίξει με τη Μίντιλαντ της Δανίας, η οποία μπήκε απευθείας στα πλέι οφ και είναι πιο έτοιμη, καθώς το πρωτάθλημά της έχει ξεκινήσει, αλλά με προσοχή και συγκέντρωση ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Eίναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Δανίας παίζει πλέι οφ. Ο στόχος λοιπόν των τριών ομάδων μας στους ομίλους είναι εφικτός!
Ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι τους σε Λεωφόρο και Τρίπολη αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Κισινάου.
Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 21 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 28 του ίδιου μήνα.

Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.