Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Δήμος Σκύδρας:7 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» (Φωτος)

Το διήμερο της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής, οι εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Σκύδρας, πραγματοποίησαν απεργία για καταβολή των δεδουλευμένων 7 μηνών και για την τύχη του ίδιου του προγράμματος. Η απεργία των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας.

 Με την συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου Σκύδρας στην απεργία, έλαβαν χώρα και κάποιες ενέργειες, όπως
ενημέρωση για την 7μηνη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά και τον εμπαιγμό από την διοίκηση του Δήμου Σκύδρας σχετικά με την συνέχεια ή όχι του ίδιου του προγράμματος που εργάζονται. Επίσης, ανάρτησαν κι πανό, δίπλα στην είσοδο του δημαρχιακού κτηρίου της Σκύδρας, μ΄ένα μύνημα που σίγουρα θα συζητηθεί...!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Καραγιάννης (την μία ώρα που είμασταν εκεί ήταν ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος) που επισκέφτηκε και συνομίλησε με τους εργαζομένους, δήλωσε: «Δεν υπάρχει η βούληση αλλά και η δυνατότητα να τακτοποιηθεί το θέμα από την παρούσα δημοτική αρχή. Αυτό που έχει δρομολογηθεί ως λύση είναι η εκκαθάριση και η μεταβίβαση στο Δήμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...»

Επίσης η κα. Έφη Αναστασιάδου (νοσηλεύτρια στη δομή 2 - Λιποχώρι) μας κατήγγειλε ό,τι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μηνάς κατηγόρησε τους εργαζομένους για λαϊκισμό, επειδή προέβησαν εν μέσω προεκλογικής περιόδου, να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.